Wednesday, February 6, 2013

History repeats itself

That's it. I'm staying away from FHCRC's Employee Health Clinics from now on; their nurses are too persuasive.


I simply couldn't refuse a free injection of A/California/7/2009 (H1N1)-like virus, A/Victoria/361/2011 (H3N2)-like virus, and B/Wisconsin/1/2010-like virus. Yum!

(Mom, don't flip out - it was just a flu shot.)

7 comments:

  1. Grattis är (oftast) gott! Själv blev jag ganska skakis av senaste influensavaccinationen, hoppas du och kroppen tog alla injektionerna utan symptom. Kanske att man ska akta sig både för farbröder med snaskpåsar och snälla sjukskötersketanter som erbjuder sprutor fulla av vaccingodis... ;)

    Kram

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jag blev helmosig efter att ha vaccinerat mig mot svininfluensan när det begav sig, men denna gång klarade jag mig undan med ett skapligt blåmärke. Nu får de "snälla" sjuksyrrorna allt sluta jaga mig med sprutor ett tag - de får hoppa på någon annan intet ont anande nåldyna. Godisfarbröderna däremot, var är de? Hit med snasket, säger jag!

      Kramar

      Delete
  2. Grattis om du får gratis, gott godis! Men kommer någon med sockrat fultjack som engelsk konfekt eller aladdinaskens spritbitar så spring... :)

    Kram

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mmm... Engelsk konfekt... (Ja, jag är ca tusen år gammal.) Aladdin däremot: blergh!

      Delete
  3. Replies
    1. Jag tänkte precis säga det!

      Sen misslyckades jag återigen med att skriva in det där fotolösenordet för att få kommentera och så glömde jag bort det i tre veckor... :-/

      Delete
    2. Man får ju hitta sina fotovinklar...

      Delete